Glemt password? Log ind

 

 

Motivation

Det handler om at du skal skabe motivation i dit liv. Man fødes ikke som pessimist, men det er noget man bliver med alderen. Hvis du ønsker at bryde de dårlige tankemønstre, så skal du finde motivation for at skabe forandring i dit liv. Det kan give en længere levetid, få flere venner og generelt have det sjovere. Hvad giver dig motivation? 

Skab positive billeder

Du skal bruge din energi på at skabe dit egen positive selvbillede. Det skal omhandle det der gør dig glad og det som du er taknemmelig for i dit liv. På den måde begynder du at ændre din synsvinkel. Hvad er du taknemmelig for.?

Hverdagens lykke

Du skal dyrke din hverdags lykke. Start med at kigge efter alle de gode ting i dit liv. Tænk på 3 ting som du er virkelig taknemmelig for og husk at vise din glæde og taknemmelighed. Hvad er du taknemmelig for i dit liv?

Omgiv dig med optimister

Du skal ikke lade pessimister stjæle alt din energi. Omgiv dig i stedet for med mennesker, der gør dig glad og fylder dig op med energi.  Kender du selv nogen pessimister i dit liv?

Håb på det bedste

Du skal håbe på det bedste, men vær forberedt på det værste. Selv om det handler om at tænke positiv, skal man også være realistisk. Negliger ikke problemer, men lad dig ikke slå ud af dem.

Bliv klogere på dig selv

Læg mærke til hvornår pessimisten vinder frem. Hvad det er der udløser den og hvor meget fylder den i dit liv. Når du finder ude af det, finder du ud af hvor meget energi du faktisk brænder af på den. Er du udelukkende optimist ?

Sæt igang

Sæt i løb - når du laver fysisk aktivitet, så er det afgørende for din trivsel i livet. Daglig motion gør det derfor nemmere at tænke positive tanker. Dyrker du motion i dit liv? Ellers er det aldrig for sent at komme igang.

Vær gavmild

Du bliver i virkeligheden en gladere person af at give end for at modtage. Ræk en hånd ud til dem, der har brug for det og vær tilstede for dine venner. Det er en vigtig kilde til positive følelser.

Latter

Du skal grine og smile noget mere. Latter virker afstressende og fjerner dermed betændelse som kan føre til sygdomme og tidlig død.

X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.