Glemt password? Log ind

Bekræftelser

Kraften i det talte ord bør aldrig undervurderes, når vi bevidst søger og skabe positive  ændringer  i vores liv. De ord som bruges er i høj grad ansvarlig for det menneske som vi er idag.

De ord, vi bruger til at beskrive os selv og andres ord har en alvorlig indvirkning på de mennesker, som vi vokser op til at være. Det kan både være sig et enkelt positivt eller negativt ord eller en sætning som kan plante sig som et lille frø i hjernen / underbevidsthed. Hvis det så får tilstrækkelig opmærksomhed over en periode, så vil vokse til at blive en realitet.

Det er vigtigt at huske, at det underbevidste sind ikke kan fortælle forskellen mellem en kendsgerning og noget som du har forestillet dig.

Så hvis du er bruger af ord som; genert - doven - fedt, negativ eller måske mislykkes til at beskrive dig selv, uanset om det er en sand beskrivelse eller ej, så er det det som manifestere i dit liv.

Som du kan se, skal du udsende en helt anden og mere positiv frekvens. Du skal bruge dine ord forskelligt. Det kan du med kraften ved brug af bekræftelser.

En bekræftelse

En bekræftelse er en gentagen og talt udsagn, som fortrinsvis er talt i første person og ved hjælp af nutiden. Når man bruger bekræftelser, forsøger vi at justere vores følelser og frekvens med vores rette hensigt.

Derfor er det vigtig, at vi bruger bekræftelser og taler som om vi allerede har opnået vores mål og ønske. Det hjælper med at fremme de positive følelser og tanker, som vi ønsker og skabe mere af.

For eksempel kan en person, der vil tabe sig i vægt, vælge og sige følgende bekræftelse imens man ser i spejlet hver morgen.

"Jeg elsker og have en slank og glad krop"

Fordi tiltrædelsesloven virker på baggrund af at universet reagere på vores tanker og energier, når vi bruger bekræftelser. Så hæver vi vores følelsesmæssige frekvens med øget positivitet / tilpasning af vores tanker og energier med vores hensigt.

Derfor er bekræftelser et sådant effektivt redskab til bevidst attraktion, da de hjælper med at fremskynde manifestationsprocessen,
når vi søger at tiltrække  og skabe ændringer i vores liv.  

Gentagelse er nøglen, når du bruger bekræftelser.  Dette skyldes, at jo mere vi fortæller os selv noget, som f.eks -

"Jeg er en magnet til alt det gode, livet har at byde" 

Jo dybere budskabet er indviklet og accepteret i vores underbevidste, vil det manifesterer sig ind i vores liv.

3 trins vejledning til brug af bekræftelser

X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.