Glemt password? Log ind

Vejledning til bekræftelser

Din 3-trins vejledning til brug af bekræftelser

1. Skriv dine bekræftelse ned.
Det er vigtig du skriver de bekræftelser som der er mål orienterede, aktuelt og som om de allerede er opnået.

2. Så skal du Tro på det.

For at tiltrække positiv forandring i dit liv, skal du udstede den mest positive frekvens som overhovedet muligt. Så handler det om at du skal føle dig godt til pas, mens du gentager dine bekræftelser til dig selv. Lyt virkelig på dine ord og vær så positiv som mulig.

3. Gentag ofte for dig selv.

Jo mere du gentager dine bekræftelser, jo dybere vil de blive indviklet i din underbevidsthed. Gentagelse skaber tro. Så hvis du fortæller dig selv noget mange gange, så vil det blive rigtigt for dig - som manifesterer i dit liv.

Tips og råd til brug af bekræftelser  

Sæt bekræftelser omkring i huset eller arbejdspladsen.

Skriv dine bekræftelser på gule sedler og klæb dem til dit badeværelse spejl, dit køleskab, din garderobe dør - helt hvor som helst du kan tænke på!

Du kan endda få dem som din pc screensaver på arbejde.

Brug bekræftelser, der er troværdige for dig.

Når du bruger bekræftelser, der er utrolige for dig, tvivler du på, hvad du siger.

Dette vil kun resultere i mere negativitet, hvilket forhindrer dine ønsker i at manifestere. Så  hvis du kæmper for at tro på ordene i dine bekræftelser,
sæt ordene

"Jeg er i færd med ..." eller "Jeg har besluttet ..." 

Dette vil gøre dine bekræftelser mere sande for dig og øge din frekvens til en positivitet.

Dvs. "Jeg er ved at tiltrække flere penge.' Prøv at sige 'tak' i begyndelsen af dine bekræftelser.  At sige 'tak' er en fantastisk måde som du fortæller dig selv, at du allerede nyder noget.

Start med bekræftelser som det første om morgenen og sidste ting om natten. Brug evt. bekræftelser under meditation. Hvis du praktiserer meditation, prøv at inkorporere dine bekræftelser i dine meditationssessioner.

Et meditativt sind er en af afslapning og ro - Den perfekte tilstand til affirmationer. Koncentrere dig om ikke mere end et par bekræftelser ad gangen.

Dette vil hjælpe dig med at holde fokus på, hvad det er, du ønsker, og bidrage til at gøre dine bekræftelser mere succesfulde.

X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.