Tags: kjole dubai, tulle krystal bryllup kjoler, kjole soiree, glitz brudekjole, kjole pige floria, kvinder fantazi kjole, gaze pige kjole, vcctor brudekjole, bling crystall brudekjole, dubai aften kjole.

kr2 523.36 kr4 205.59
 • På lager
 • p1083


 • brugerdefineret størrelse: Til rådighed uden ekstra omkostninger
 • Toget: Chapel-Slæb
 • Kjoler Længde: Gulv-Længde
 • Ærme Stil: Almindelig
 • Oprindelsessted: Kina
 • Med indbygget Bh: ja
 • Brudekjole Stof: Tyl
 • engros: Acceptabelt
 • Mode Element: Illusion
 • Halsudskæring: O-Hals
 • Silhuet: Mermaid/Trumpet
 • Talje: Naturlige
 • Mærke: Floria
 • Element Type: Kjoler Til Bryllup
 • Ærme Længde(cm): Fuld
 • Back Design: lynlås
 • Model-Nummer: 3279850106
 • Dekoration: Sequined
 • For Gravide Kvinder: No
 • Kjole Type: Wedding Dress
 • De Faktiske Billeder: ja
 • brugerdefineret farve: Vælg farve nummer i vores farve diagram

Luksus Gennemsigtig Brudekjole 2020 Tyrkisk Vestido De Noiva Avanceret Tilpasning Brudekjoler Kapel Robe De Mariee

Skræddersyet Service, Hvis du ønsker at bestille en custom-made størrelse,Bedes du udfylde format nedenfor og tilbyde os, når du afgiver ordren.Takket være 1. Bust: ____cm/ 2 inches. Talje: ____cm/ 3 inches. Hofterne:____ cm/ 4 inches. Skulder til skulder :____cm/ 5 inches. Arm længde: __cm/6 inches. Hult til gulvet med hæl:____ cm/ 7 inches. Naturlig højde: ____cm/ 8 inches. Kjole Farve( vælg Venligst en Farve Nr.fra vores farvekort): Farve NR. #____ 9. Slid Dato:____ 10.Andre Krav:____ Bemærk : Vær opmærksom på, at fotoet kan være lidt forskellige fra de faktiske element i form af farve på grund af det lys under foto skyde, skærmen eller farve, temperatur, osv.

Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du ser. --Du måle dig selv omhyggeligt, og give os de rigtige størrelser for yoiur kjole. --Giv os lige shipping oplysninger,herunder fulde navn,adresse,lynlås-kode, telefon-nummer .Mere information willmake leveringen af kjolen mere gnidningsløst og hurtigt. --For kunder fra Brasilien ,giv os din CPF hvis du vælger hurtig delivey som DHL,TNT,UPS eller Fedex som fragt på din ordre. --Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.disse gebyrer skal afholdes af køberen.Nogen særlig bemærkning, der kræves på pakken,bedes du kontakte os.

Som altid, hvis der er et problem, eller hvis varen er utilfredsstillende, bedes du kontakte os først på en hurtig og tilfredsstillende løsning.

Du bedes venligst bekræfte din ordre (rigtige størrelse, farve, stil) omhyggeligt, før du beslutter dig for at placere ordren.Alle ordrer behandles i henhold til din ordre bekræftelse, og vi forsøger vores bedste for at tilfredsstille alle kunder.Vi kan kun garantere kvaliteten af elementer vil blive leveret.Alle ordrer på vores hjemmeside skal overholde de politikker under alle forhold.

1. Tilbage

--Bedes du venligst kontakt os for den vende tilbage på første inden for 48 timer efter modtagelsen af varen.Så kan du diskutere med os om de problemer, du har. 90% af den tid, vi er i stand til at løse problemet ved at give teknisk support, uden at du behøver at sende noget tilbage.

--Den returnerede vare skal være i perfekt stand, som den blev sendt til dig, er ikke blevet ændret, og har ikke været brugt.Hvis der er støv, beskidte pletter, ændre og så videre, skal vi ikke tilbyde refusion.For kjoler, du også nødt til at betale 30% af den samlede mængde af orden som genpåfyldning gebyr.

--Vi tilbyder GRATIS REPARATION på din kjole!Men portoen til at sende det tilbage og re-skibsfart omkostninger, at du vil blive både på din konto.

--Det er et krav, at vare-eller kjoler skal returneres til os senest 14 dage efter tilbagevenden anmodning bliver accepteret.

--Vende tilbage forsendelsesomkostninger vil være købers ansvar.

2. Udveksling

Udvekslinger er kun tilladt for de elementer, der er defekt, forkert leveret eller beskadiget ved modtagelsen.Alle varer kan kun udveksle for lige pris udskiftning, skal du være opmærksom på, at vi vil udstede udskiftninger efter dit afkast er modtaget.

3. Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyet, den færdige kjole kan variere fra omkring en (1) tomme enten i retning af den angivne målinger.For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Der er, hvis du finder den kjole ikke passer helt godt, kan du først henvende sig til den lokale skrædder for den justering, der er nemmere og mere bekvemt.

4. Procedurer vende Tilbage og Få Refunderet

--Kontakt vores kundeservice straks at underrette de spørgsmål, du kan finde.Som vi har personale, der udfører kvalitetskontrol, før hvert element eller hver kjole levering, til de problemer, du nævner, skal du give bevis for, for eksempel, er du muligvis nødt til at give billeder til at vise en forkert størrelse eller kvalitet problem.

--Vi vil give dig det tilbage postadresse.Bemærk venligst, at enhver kjole vende tilbage uden at informere os vil ikke blive refunderet.

--Efter den returnerede vare, som du er modtaget, vil vi refundere dig i 3 til 7 dage ved T/T .Haste ordre gebyr og fragt du har betalt, før de er ikke-refunderbart.

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter og services , bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner .

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller services, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Kontakt Os

Tak for din opmærksomhed til vores butik.Vi er meget glade for at kommunikere med dig.

Vi er altid online, og få klar til at svare dig hurtigt, så kontakt mig for en bedre pris.Du er velkommen til at kontakte os !

Tak for din støtte !Ønsker dig en god hverdag !Skriv en anmeldelse

Relaterede varer