Tags: 120 korn, Veobike, latex 330, reklame cafe, rei, beam mand, duo touch, handicap kørestol, klsyanyo, sac unicorn.

kr73.12 kr105.92
  • På lager
  • p1257


  • Model-Nummer: 25-Kimcci240
  • STØRRELSE: 240
  • Element Type: Negle-Fil
  • Spænding: None
  • Mængde: 25pcs
  • Mærke: Kimcci
  • materiale: Akryl

1. Model 150:Groft sand, poleret hurtigt, til hurtig slibning af negle korte;Golloid håndtag, elastisk moderat, hånd, at føle sig godt.

2. Model 180:Medium Sand, medium, slibning , udsøgt og moderat, kolloid håndtag, elastisk moderat, hånd, at føle sig godt.

3. Model 240: fint sand, langsom hastighed, mere udsøgt, kolloid håndtag, elastisk moderat, side føler sig godt

4.Model 100/180:Relative groft sand, der er egnet til negle overfladen tekstur dybde af mængden

5.Model 220/280:Sand er forholdsvis tynd, er egnet til negle overfladen tekstur lavvandede mennesker

6.Model 1000/4000: Velegnet til brug i neglelak, efter som at bruge en lys olie glans

Kunden Meddelelse :

1)Hvis du har nogen spørgsmål om shipping tid & defekt kvalitet og elementer, der ikke har modtaget, pls gøre kontakte os først, før du forlader en negativ feedback, vi kan give, at du er tilfreds med svaret og beslutning.

2)Vi lover at give den bedste service til vores værdifulde kunder.Vi sælger kvalitets produkter med den bedste pris og premium service.Alle spørgsmål vil blive besvaret inden for 24 timer(undtagen lørdag og søndag).Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

Betalinger:

1) Før du køber, skal Du sørge for din leveringsadresse er korrekt.Eller ikke, bedes du rette det, før betaling.

2) Bedes venligst forlade betaling bemærk når du foretager betalingen, hvis du har nogen specielle ønsker (farver/størrelse).

3) Et telefonnummer, der er anbefalet til en mere præcis levering.

Forsendelse & Aflevering Sigt:

1) Vi leverer i hele VERDEN som GAVE.

2) Varer vil blive afsendt inden for 1-2 døgn efter betaling afsluttet modtaget.

3) Genstande, der sendes fra HongKong Post, Luftpost(sender vi din pakke med gratis tracking nummer), nå de fleste af de lande inden for 10 til 30 arbejdsdage.

4) Leveringstid afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 arbejdsdage.Hvis du ikke kan få det, efter 38 dage.Kontakt os venligst for opløsning.

5) Shipping kan påvirkes af ferie, events og andre usikkerheder.Vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt.

6)Du skal bemærkes, at kunden fra ITALIEN eller Brasilien, på grund af din landes strenge BRUGERDEFINEREDE politik, at HANDELSVARER fra det Østlige Asien, levering hastighed kan være i høj grad er forsinket .

7) Hvis du ikke kan lide den tilsyneladende lange leveringstid, bedes du må ikke byde.Vi ønsker ikke at få en negativ eller en neutral eller en lav DSR score kun på grund af den shipping tid.

8) Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

9) skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Retur & Refusion:

1)DOA(Dead On Arrival), eller Forkert Vare, vil blive tilbudt udveksling.Tilbagebetaling vil blive tilbudt, hvis bestanden er ikke tilgængelig.

2)Køber skal betale for tilbagevenden shipping cost.Varen skal returneres i ubeskadiget stand i original kasse.

3)Hvis du ønsker en tilbagebetaling på grund af defekt vare eller en anden kvalitet problemer, bedes du kontakte os inden for 3 dage efter, at du får det.Gebyret vedrørende reback mail bør være overhalet af dig selv.

4)Mindre end 0,5 procent af den bundt nogle gange kan gå tabt,men du behøver ikke bekymre dig om det.Hvis du stadig ikke er i stand til at få dine bestilte varer inden for den skøn tid,er du velkommen til at kontakte os så hurtigt som du kan.Vi vil være ansvarlig for at gensende dig nye elementer.Skriv en anmeldelse

Relaterede varer