Tags: zudaifu kroppen psoriasis, japan tengsu mandlige ekstraudstyr blå piller, sort onyx mænd, kur mod gigt, gay knytnæve, kamagra100 mg oral jelly erektion, aroma sex, popper for homoseksuelle, 3bw, y7w.

kr58.35
  • På lager
  • p1616


  • Køn: Mand
  • Model-Nummer: Mærkning
  • Element Type: Hybrid-Stik
  • Mærke: XinKeICGOO

≡≡≡≡≡ Velkommen til vores Butik ≡≡≡≡≡

Shen Zhen JAMY Elektronisk (Internationale) Co., Ltd

Adresse:#16 Blok D, HuaQiang Plaza, HuaQiang North Road , Futian District,ShenZhen,Kina

Tlf:86-755-82524243 | Fax: 86-755-82782345

Kontakter : Miss Jamy

Firmaprofil:

JAMY electronic blev grundlagt i 2009, er en professionel international distributør af IC og andre elektroniske komponenter, efter flere års stabil udvikling, etablering af et godt internationalt omdømme og offentlige ros.Fastholdelsen af den fremragende omdømme, holde sig til integritet-baseret business filosofi, ved det store antal af kunder ros og støtte.Yderligere giver kunder med produkter af høj kvalitet og god service; opgørelsen Af data, mere end 3000000 forskellige produkter, der kan opfylde dine behov.Du vil nyde de elektroniske komponenter, som vi giver dig med et enkelt stop støtte tjenester.

JAMY elektronik og hundredvis af berømte virksomheder herhjemme og i udlandet er tæt

et godt forhold til samarbejde, den elektroniske komponenter, der er meget udbredt i civil,industrielle og militære områder.Omfatter forbrugerelektronik, bærbare enheder, sundhed, intelligente sikkerheds -, energi-besparelse, energi, kommunikation og netværk, it -, storage -, power management, automotive elektronik, industriel elektronik, etc.

Vi lover :

JAMY elektronik er din mest være på lethed, er den mest pålidelige elektroniske komponenter leverandør!Velkommen generelt handlende til at forhandle, bliver en langsigtet venligt samarbejdspartnere, skabe glans sammen!

JAMY elektronik i fremtiden sammen med dig!

Udskiftning & Refusion:

1. Vi yder 90 dages garanti for kvalitet

2. Hvis de dele, du køber fra os, er ikke af perfektioneret kvaliteten, eller de ikke virker, skal du blot returnere dem til os for ombytning eller tilbagebetaling

3. Hvis den del, der er defekt, bedes du underrette os inden for 3 dage efter ankomst.

4. Alle dele skal returneres i deres originale stand til at kvalificere sig til en tilbagebetaling eller erstatning

Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

≡≡≡≡≡JAMY ønsker dig en glad shopping,glæder mig til næste besøg.≡≡≡≡≡Skriv en anmeldelse

Relaterede varer