Tags: cocolate silicium skimmel, kode iptv x box maroc, kakao slankende kaffe, herre falske ord tatoveringer, kokos iphone 5 case, spiderman hjem costum, kokos øreringe ark, cod spøgelser xbox billige, kokos indiske retter.

kr74.38
  • På lager
  • p212Brætspil Svar i 5 sekunder, børns Nej 167R-1

Børnenes udgave af quizspil Svar i 5 sekunder tilbyder unge fans af bordplade underholdning til at konkurrere i logik og opfindsomhed. Spillet indeholder en unik timer med en bold og et sæt af spørgsmål kort. Denne version er en lokalisering af en fast ramme for børns partier i Europa og Amerika. De opgaver, der her er simpel og virkelig interessant, vil spillet blive en uundværlig underholdning for børn fra 6 år gammel.

Ifølge forfatterne, spil vil lære dig at tænke hurtigt og taler hurtigt. Alle kortene i sættet er dobbelt-sidet. På den gule side, spørgsmål til de yngste børn starte med sætningen: "Name to...", disse kan være to genstande af træ, måder at sige farvel, objekter, der har hjul. Den røde side er beregnet til større børn, men her spørgsmål er lidt mere kompliceret. Og der er også særlige kort, hvoraf den ene, som giver dig mulighed for at udskifte kortet med et spørgsmål, og den anden giver dig yderligere 5 sekunder til at besvare. Også, farvet sektorer på banen har særlige egenskaber.

Spillet Svar inden for 5 sekunder, vil være nyttige for en børnenes ferie, er det praktisk at spille på en cafe, på en gang og på vej. Spillet udvider sig viden på forskellige områder, det er en god måde at forberede sig til skolen.

Komplet sæt 354 kort med spørgsmål; 18 "Tid" kort; 18 "Erstatning" - kort, brætspil; 6 spillere ' chips, kort box; spiral ur i 5 sekunder med bolde; spillets regler.

Pakke vægt 500gSkriv en anmeldelse

Relaterede varer