Tags: super sailor moon cosplay, sailor moon bat, sailor moon mode tilbehør, cosplay darling i franxx, ray sailor moon cosplay, 02 cosplay, sømand chibi månen hår tilbehør, hovedtelefoner animationsfilm tilbehør, matroskrave, krave sømand.

kr15.90
  • På lager
  • p272


  • Køn: Unisex
  • Nummerering: 202006023001
  • STØRRELSE: 6.5cm
  • Tegn: Sailor Moon
  • Navn På Afdeling: Voksen
  • materiale: Metal

FR Cos:

FR Cos har sin egen fabrik i den verdensberømte internationale handel byen Yiwu og Zhengzhou, Kina ' s største transport hub city.Vi er engageret i at gøre det bedste cosplay kostumer til cosplayere rundt omkring i verden.Vi tilbyder også event kostumer til alle særlige lejligheder så som Halloween, Jul og meget mere.Vi stræber efter at give dig med de nyeste muligheder, de bedste priser, det mest komplette udvalg af størrelser, tilpasning og en bred vifte af muligheder.

Køb Bemærkninger:

Størrelse: se vores størrelse diagram, og hvordan til at bestemme størrelsen, før du køber.Bemærk venligst, at skemaet kan have en fejl på 1-3 cm på grund af målemetode.Hvis du ikke kender den størrelse, du ønsker at vælge, så kontakt os og vi vil hjælpe dig.

Farve: Den faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der vises på hjemmesiden, som er forårsaget af mange faktorer, såsom lysstyrke og lysstyrken på displayet.

Forholdsregler:

1. Lad venligst korrekt telefonnummer og den korrekte adresse, når du udfylder køberen oplysninger.

2. Det tager et par dage til at pakke varen, lave den og sende den til postvæsenet (vi vil gøre det så hurtigt som muligt), så vi vil fylde i den tracking nummer, som du kan finde i den for detaljer.

3, vores forsendelsesmuligheder er kun til reference, vi kan vælge en hurtigere levering metode din ordre, bedes du venligst.

4. Hvis du har nogen særlige krav, bedes du kontakte os.På grund af tidsforskellen mellem os, vil vi svare inden for 24 timer.

Transport problem:

Hvis du ikke har modtaget produktet, før den beskyttelse tid, så kontakt os, vi vil udvide produktet for at sikre, at du kan modtage varen, og vi vil kontakte kurer firma til at hjælpe dig med at finde din pakke.Hvis pakken er gået tabt, vil vi sende eller refundere dig.

Kvalitetsproblemer:

Hvis du modtager et produkt med kvalitet problemer, så kontakt os og send os et billede af produktet.Efter gennemsyn af de billeder, vi vil give dig en delvis tilbagebetaling som erstatning, hvis der er problemer med kvaliteten, eller du kan vende tilbage og få en fuld refusion. (Den refunderet shipping gebyr er betalt af dig.)

Tilbehør problem:

Hvis du modtager en manglende produkt, bedes du kontakte os, og vi vil sende de manglende del til dig.

Exchange:

Vi giver afkast exchange service, hvis du ikke kan lide farven eller størrelsen ikke er velegnet, kan du kontakte os, vil vi give dig vores adresse, kan du sende det tilbage, jeg vil sende dig en anden farve eller størrelse, når jeg modtager den.Og underrette dig om den nye tracking nummer.Retur fragt betales af dig.

Feedback:

Din feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med produktet, kan du efterlade 5 stjerner positiv feedback.Hvis du ikke er tilfreds med din høst, bedes du kontakte os først, vi kan løse dette problem og gøre dig tilfreds.Tak skal du have.Skriv en anmeldelse

Relaterede varer