Tags: pjama, jeg christen, fødselsdag trold, fødselsdag lady bug, disney kjole til pige, fødselsdag trop, baby kylling outfit, falske negle gule, fuld dækning søm mærkat, flag party.

kr93.30
  • På lager
  • p30


  • materiale: Stoffer
  • Klassificering Af Produkter: Bannere
  • Lejlighed: Fødselsdag
  • Model-Nummer: 017121402

Genanvendelige øko-venlige dekoration til fødselsdage og helligdage.

God til børnehaver, kids' værelser eller legerum.

Alle vare solgt, kan variere en smule fra foto vist.

Kontakt mig for oplysninger forud for at placere rækkefølge, hvis du har ændringer du gerne vil foretage.

Du skal også angive, hvilke fødselsdag det vil være, hvis banneret indeholder en række.

Flere krav eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte os eller sende beskeder til mig

Produkter Figur [Forsendelse Politik]

1).Sørg venligst for, at din adresse er korrekt.Hvis du har brug for at ændre din adresse, kan du ændre det, før du betaler eller informere os i god tid.

2).Alle varer vil blive sendt inden for 7 dage efter modtagelse af betaling, undtagen for de skræddersyede elementer (lørdag og søndag, helligdage undtaget).

3).Alle varer vil blive afsendt fra Kina Post eller andre bærer firma.

[Retur & Feedback]

Vi er meget overbeviste om, at vores emne vil opfylde og overgå dine forventninger.Men hvis du af en eller anden grund du ikke er helt tilfreds, kan du returnere din bestilling inden for 3 dage fra den dato, du modtager.Varen skal returneres i original stand, ubrugte og uændret på nogen måde.Vi må ikke dække returportoen, og kun gemme kreditkort er udstedt for at vende tilbage.

Vi forventer at modtage POSITIVE tilbagemeldinger, og 5-stjerner fra dig, hvis du er tilfreds med vores produkter.Hvis du finder nogen problemer på den vare, du har modtaget, bedes du kontakte os for at arbejde det ud, før du forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at tilbyde dig den bedste løsning.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig.Jeg vil forsøge mit bedste for at svare dig ikke senere end 24 timer, forventer, at vi ud i weekenden.

Håber du har en dejlig shopping oplevelse i vores butik!Skriv en anmeldelse

Relaterede varer