Tags: satellit-ws6933, keyblade korando, mop klude kylos, tastatur 101inch, satin taske frynser, tastatur 0157899, tastatur 4413 pc, satin body form, satin taske jomfru.

kr70.97 kr94.63
 • På lager
 • p333


 • Sæt Type: No
 • Klassificering: Ballon
 • Type Engroshandel: No
 • projektet: Rund Ballon
 • Lejlighed: Mors Dag
 • materiale: Latex
 • Antallet af Pc ' er: 100pcs
 • Form, Stil: RUNDE
 • Model-Nummer: Ballon party

Bemærk: på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Balloner kan kombineres frit, bedes du bemærke,når du bestiller, Tak!Hvis den samlede vægt, der er tung,er nødt til at tilføje nogle fragtomkostninger.Fordi kan ikke sende det ved Kina post.Tak for din forståelse!Bemærk venligst, at 'overskrift' af denne liste, der indeholder forskellige modeller er at tilbyde dig flere valg.Vælg venligst en ønskelig & efterlod en besked, når du tjekker ud til at angive, hvilken model du gerne vil have.

Som en ærlig sælger vi lægge os til at tilbyde de bedste produkter og services.Vi forstår, at nogle gange kan du have et problem med dit køb, men hvad det er, du har tillid til, at vi vil prøve bedste for at gøre dig tilfreds.Fair & Mål feedback er meget VIGTIG for vores omdømme, og vi vil være meget taknemmelig, hvis du kan kontakte os inden de forlader Negativ/Neutral feedback.Lad os arbejde sammen om at løse problemet på den hurtigst muligt.

100pcs Macaron Latex Balloner Pastel Slik Ballon Bryllup Fødselsdag Ballon Dekoration Baby Brusebad Indretning Luft Globos

Forsendelse

1.- Vi kan levere produkter i hele verden.

2.- DHL, FedEx og TNT, UPS EMS Kina Post er alle tilgængelige.

3.- Varen vil blive sendt ud med 7 dage efter modtagelse af betaling.

4.- Sørg for din leveringsadresse og telefonnummer er korrekt, når du bud på det punkt.

5.- Du kan spore den situation, at dit produkt på hjemmeside, efter at de er afsendt.

Garanti

1. - Et års garanti .

2.- Hvis varen er defekt ved modtagelsen, skal det være inden for 7 dage fra modtagelsen for udveksling en ny (Køber skal returnere alle oprindelige og ubeskadigede varer under salgbar tilstand).

3.- Vi leverer gratis reparation service inden for et år efter køb.For det første 1 måned betaler vi en måde fragt( fra os til din placering), Efter 1 måned med køb køber skal betale på to måder forsendelses omkostninger.

4.- Vi får de returnerede varer, vil vi sende erstattet dem tilbage så hurtigt som muligt.

5.- Vores garanti omfatter ikke produkter, der er fysisk beskadiget eller under fn-normale driftsbetingelser, som følge af misbrug eller forkert installation på de enkelte dele.

Betaling

1.- Sørg venligst for, at din betalingskonto, er tilgængelig, før du bud på det punkt.

2.- Alle betalinger skal være ryddet inden 7 dage efter du modtager varen.Hvis du virkelig har problemer med at betale for den vare, bedes du kontakte os, vil vi for det første hjælpe med at løse den.

3.- Hvis du har nogen særlige ønsker om detaljer af vare skriv venligst i din ordre.

Import Skatter eller afgifter

1.- Import told, skatter og andre afgifter, der er sket i din side, er ikke inkluderet i prisen på varen.Disse gebyrer og afgifter, som gives af køber.

2.- Tjek med dig land?s toldsted for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber det.

3.- Bemærk bekræftet detaljerede oplysninger om levering faktura.For eksempel hvor meget pris, vi bør skrive på fragtbrevet faktura eller hvordan man kan beskrive den vare osv...

Feedback

1.- Som din feedback er meget vigtig for vores udvikling, når vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Tak for din tid.

2.- Vores program vil forlade tilbage til den samme feedback til dig efter din positive feedback.

3.- Du bedes kontakte os, før du forlader en neutral eller negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemer.

Mange tak for din støtte, og du har en dejlig dag!

Hvordan til at kontakte os

Camille Chen fa9ed465f567e13d

Du er velkommen til at sende os en besked, hvis det har nogen spørgsmål,

Og ser frem til din ORDRER!Skriv en anmeldelse

Relaterede varer