Tags: bluetooth-jack 35 spille, bluetooth-lampe blinker, bluetooth-hifi-headset, bluetooth led bil lampe, bluetooth-mercedes 210, bluetooth-hjelme pige, bluetooth-led-lampen e27, bluetooth-tabsfri dac, bluetooth-lyse.

kr237.33 kr334.29
 • På lager
 • p497


 • Ærme Stil: Cap Sleeve
 • Stof Type: Organza
 • Mærke: Meldel
 • Ærme Længde(cm): Ærmeløs
 • Halsudskæring: Tunget
 • Element Type: Blomst Pige Kjoler
 • De Faktiske Billeder: ja
 • Silhuet: Bolden Kjole
 • Kjoler Længde: Ankel-Længde
 • Dekoration: Broderi

Størrelse Chart

Anbefalet alder og højde, men kun til referenceformål.Hvis dine målinger passe to størrelser, vi anbefaler at vælge en større størrelse. (De dimensioner, der er vist i skemaet henviser til de dimensioner af produktet, ikke kroppen)

Funktioner Og Specifikationer

Hvordan Man Måler

Hvis du har brug for en individuel ordre, kan du vælge en standard størrelse ved bestilling, så skriv Oplysninger om målinger i feltet for bemærkninger: 1. bryst omkreds = _ 2 cm. talje = _ 3 cm. Hofter = _ 4 cm. en hule sal med en høj hæl på = _ cm Standard størrelse baseret på vores størrelse chart, hvis du ønsker at foretage en individuel service, nedenfor Dette er bare en guide.

Vaskeanvisning

Detaljerede vaskeanvisninger.For eksempler, vask med temperaturer på ikke over 30, brug ikke blegemiddel, hænge til tørre, må ikke stryges, ikke til rens osv.

Feedback er meget vigtig.Hvis du er tilfreds med vores varer og tjenesteydelser, kan du efterlade os en positiv feedback.Hvis der er nogen problemer, bedes du kontakte os inden de forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil hjælpe dig med at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.Tak!

Q. Hvor meget er levering til mit land?A: Nogle produkter er gratis forsendelse (vi giver dig nogle shipping metode, når du laver en ordre) Nogle produkter, der skal betale fragt (du vil se det, når du laver en ordre) Som for DHL, UPS, EMS, TNT eller andre typer af hurtig levering, kan vi også give shipping omkostninger for dig, når du laver en ordre.Som for andre detaljer, spørgsmålet om skibsfart omkostninger, kan du sende os en e-mail.Q: Er der et tracking nummer på min vare?A: Ja, vi sender alle ordre med deres tracking-nummer, og du kan se leveringsstatus på det tilsvarende sted.Q: jeg er en forhandler, jeg vil gerne købe mange stykker af dine varer, hvad er prisen?A: Tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, så send os en mail, vil vi gerne give dig en bedre pris, tak!

Under transport, nogle mindre problemer, såsom deformation, er uundgåelige.Her er nogle tips til at gendanne deformation af transport-processen

Støtte engros-og detailhandel, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for.Kontakte os med spørgsmål.Kundetilfredshed er vores mål, og at sikre kvaliteten af vores produkter er vores første mål.Må ikke bekymre dig, du kan være sikker på at købe, Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at kontakte os, og vi garanterer, at du vil være tilfreds.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.Mange tak for din tillid og støtte.

1. Fuld betaling skal være foretaget inden 7 dage efter din bestilling. 2. Køber er ansvarlig for alle eventuelle skatter og / eller afgifter, der er opkrævet i deres land. 3. Godkendte betalingsmetoder: I øjeblikket kan du betale med Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, bankoverførsel og paypal.Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Powerthinking.dk i fremtiden.Hvis du har yderligere spørgsmål omkring betaling, se venligst dette link help.Powerthinking.dk/payment_method.html.she kan hjælpe dig.

Hvis du ønsker at angive forsendelses metode, skal du betale de forsendelsesomkostninger, Nedenfor er levering hastighed for din reference.Tak!

Air Mail 15 ~ 60 dage 17track.net EPacket 7 ~ 20 dage 17track.net Powerthinking.dk Standard shipping 16 ~ 60 dage global.cainiao.com DHL express 3 ~ 10 dage DHL.com EMS Express 5 ~ 15 dage 17track.net SF Express 5 ~ 20 dage www.sf-express.com FedEx express 5 ~ 15 dage FedEx.com Sælgerens forsendelses metode 15 ~ 60 dage global.cainiao.com Aramex 5 ~ 15 dage aramex.com Ovenstående levering hastighed er kun til reference, arbejde, tid, dårligt vejr kan føre til forsinkelse.Sendes med luftpost til lande i Øst-Eruopia, Sydamerika kan tage mere end 60 dage.Som regel Exress har told skat problemer, i dette tilfælde, bedes du kontakte told at betale skat. 1. Pakken er sendt så hurtigt som muligt efter betaling, Luftpost vil tage cirka 20-45 dage, Nogle parceller, der vil tage 20-60 dage, EMS (7-15 dage), "DHL", "UPS" "FedEx" (3-8 hverdage). 2. Som regel, er de fleste ordrer behandles inden for 1-3 hverdage.Men Forsinkelse med levering opstår som vores opbevaring ændringer hvert øjeblik, hvis du har brug for det hurtigst muligt, bedes du kontakte os, før du kontrollerer lager.Ordrer skal være afsendt før 5, eller de vil blive afsendt den næste dag. 3. Bekræfte den adresse og det telefonnummer, du gav os.Dit telefon nummer er nødvendigt, således at postvæsenet repræsentanter kan kontakte dig i gang.Vi beder dig om at kontrollere dens korrekthed, for at undgå mulige problemer og tab af varer. 4. Kunder er ansvarlige for told, told og gebyrer, der opkræves af deres county, skal du forstå.

Vi acceptere tilbagevenden til enhver kvalitet problem, fuld tilbagebetaling vil blive hædret.Bedes du kontakte os først, hvis du har spørgsmål efter at have modtaget varerne. 1. Varer kan returneres inden for 3 dage for problemer med kvaliteten eller forkerte varer, men vi naturligvis nøje kontrollere alt fra produkter til emballering og bekræfte, at det er i god stand.Hvis der ved enhver lejlighed, vil vi give dig en tilbagebetaling hurtigt, efter vi har modtaget varerne. 2. ikke for kvaliteten af de afkast problem, at Kunderne er ansvarlige for at sende og returnere forsendelsen.Vi vil ikke refundere prisen på produkter, der ikke er re-salg på grund af skader som følge af operation eller udsat for fugt.

Beskriv dit brand historie, herunder etablering og udvikling tidsplaner, delmål, osv.Skriv en anmeldelse

Relaterede varer