Tags: maytech vesc, taske xiro xplorer v, quadcopter, xiro xplorer, nyfødte slynge, maytech motor, xiro, 2000w hastighed, maytech, 6374 motor, 8x8x8 cube led.

kr114.63 kr134.88
 • På lager
 • p645


 • Netto vægt: 8,6 g
 • Farve: black
 • Pakke: ja
 • Certifikat: Ce-RoHS
 • Model-Nummer: MT25A-OPTO-BK1
 • LIPO: 2-4S
 • Virksomhed: maytech
 • Produkt Navn: Maytech quad 250 25a blheli s hastighed controller esc for rc drone fpv
 • Vægt: 20g
 • Kompatibel Drone-Mærket: xiro
 • Briste. Nuværende: 30a
 • Firmware: blheli s
 • STØRRELSE: 8x8x8
 • Cont. Årets aktuelle: 25A
 • Mærke: Maytech Innovation
 • Funktion: for multicopter

Produkt Beskrivelse Maytech quad 250 25a blheli s hastighed controller esc for rc drone fpv quadcopter

Designet af Maytech Elektronik er designet til at give silkeblød fornemmelse af, at den magtfulde arsenal af Blheli ESCs.Udnytte hardware PWM med en af en slags EFM BusyBee 28MHz MCU effekt, der er kombineret med Blheli_S firmware.Funktioner: MCU: 24MHz EFM8BB10F8 FETs: Peak 120A 3oz kobber PCB Stak ydeevne, der svarer til F39x ESCs miniquadtestbench.com Model Nr MT25A-OPTO-BK1 Cont.Nuværende 25A Lipo 2-4Cell Brast Nuværende 30A BEC.INGEN Størrelsen 27x12mm Nettovægt 8g Firmware BLHeli_S Farve Sort Mærke Maytech Produktion, Pakning og Levering Vores Virksomhed Maytech Electronics Co., Ltd.

Maytech Electronics Co., Ltd.

der er afsat i design og produktion af Børsteløs ESCs, Børsteløse motorer, Propeller, Analoge og Digitale Servoer til RC modeller, såsom Elektriske skateobards, Robotter, Droner RC fly, Helikoptere, Både, Biler og Truggies.

Særlige design krav, OEM og ODM ordrer er velkomne!Certificeringer Udstilling FAQ 1.Der er Maytech, og hvad vi gør?MayTech designer, udvikler og fremstiller børsteløs ESCs, motorer, servoer og propeller for radio-kontrollerede(R/C) modeller, UAV droner, elektriske skateboards, el værktøj, osv.

Med base i Shanghai, at vi er det bedste, der er etableret og ansvarlig R/C fremstilling af elektronik virksomhed i Kina, at have været i konstant produktion siden 2006. Indtil nu har vi den mest omfattende produktion line for servoer, motorer, ESCs, propeller, udvidelser osv.Alle vores produkter, design og udvikling, er udført af vores egne ingeniører og dygtige medarbejdere.Kvalitetskontrol er strengt opretholdt.

Afhængig af god kvalitet og sikkerhed, ydeevne, Maytech har opnået en række sikkerhedstest eller godkendelse fra mange autoritative institutioner som FCC, RoHS, Europa CE, Kina Information Industry-Ministeriet og flere indenlandske virksomheder, etc.

For at imødekomme de stadigt stigende erhvervslivets efterspørgsel og krav til produktionen, vi accepterer tilpassede design og særlige specifikationer.OEM og ODM ordrer er velkomne!Vi vil altid være din ansvarlig, pålidelig og professionel kvalitet, partner i RC-business.

Vores forpligtelse: at Tilbyde de bedst mulige produkter, med den mest rimelige pris. 2.Hvordan til at være Maytech distributør eller forhandler?

Giv din info nedenfor:

1. Kontakt person navn, kontaktoplysninger

2. Pls introducere din virksomhed oplysninger, herunder din nuværende hobby selskabets navn &business-licens. (Det vil være dejligt, hvis du kan give et billede af din butik eller virksomhed)

4. Din firmaadresse, telefonnummer og faxnummer.

5. Din virksomheds hjemmeside (hvis du har en)

Forstå venligst, at vi ikke sælger til slutbrugere, hvis der er vores distributør/forhandler i dit land, så skal du tale med en af vores distributører eller forhandlere, hvis du ønsker at få MAYTECH produkter. 3.Hvad er Maytech garanti politik?

For ESCs og Motorer, den garanti er 2 år siden den dag, du har modtaget pakken.

For propeller, garantiperioden er 6 måneder fra den dag, du har modtaget pakken.

Når du har fundet nogle punkter er defekte på grund af vores produktion eller materialer, pls give mig følg info for mig, til at tage sig af sagen:

For det første tage video eller billeder for at vise problem .

Anden, fortæl mig den mængde,

For det tredje, så lad mig vide den defekte varer fra hvilken rækkefølge. 4.Hvordan til at kontakte Maytech

For salg og generelle henvendelser, pls e-mail til maytech (at) maytech.kn -

For Teknisk support, pls e-mail til service( at) maytech.kn-5.Hvad shipping metoder Maytech acceptere?

Maytech samarbejdede med officielle stor express og air-fragt virksomhed, med henblik på at sikre, at alle pakker er i trygge rammer.UPS, DHL, TNT, FEDEX, EMS, alle Indlæg er til rådighed.Bare lad os vide, når du har specielle krav om, at forsendelsen.

Kontakt os:

E-mail: sales17(at)maytech.kn -

Tlf. nummer: +86-21-56165310

Facebook: Elieen Lu MaytechSkriv en anmeldelse

Relaterede varer