Tags: gul kjole artsnie, gul velvwt kjole, puseky gul kjole, quinceanera kjole, bolden dans, bolden uafgjort, bolden enfant, petite gul kjole, gul ruskind kjole, bold sport.

kr87.12 kr102.51
 • På lager
 • p837


 • Halsudskæring: O-Hals
 • Silhuet: Bolden Kjole
 • Model-Nummer: L5149
 • Ærme Længde(cm): Ærmeløs
 • Dekoration: Sequined
 • Stof Type: satin
 • Kjoler Længde: Gulv-Længde
 • Element Type: Blomst Pige Kjoler
 • Ærme Stil: tank
 • Mærke: VINOPROM
 • De Faktiske Billeder: ja
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Størrelse:-110CM(3T)-120 CM(4T)-130CM(6T)-140CM(8T)-150CM(10T)

bemærk venligst:

1) ordre er kun for et stykke af brudekjole.Det vil ikke komme sammen med noget tilbehør, såsom hat, tyl handsker,slør og lignende.

2) Vi har vores egen fabrik,så du kan vælge, skræddersyede eller farve ændres, når du laver en ordre på denne kjole .Du skal blot betale 30 usd (for specialfremstillede gebyr) eller en anden 30 usd (farveændring gebyr ).Men farveskift og custom-made kjole kan ikke returneres.Så du bedes venligst bekræfte din størrelse omhyggeligt, når du ønsker at ændre farven ,og give os de rigtige måling, når du custom-made kjole.

3) der kan være en lille farve forskel mellem billedet og den færdige kjole (dette er ikke en fejl).Tak!

4) told, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Farvekort (vælg din foretrukne farve til din kjole)

Hvis du ønsker at se mange farver ,kan du i kontakt med os .Vi kan sende udsnit af farve, stof til dig.

Hvordan til at måle din størrelse

Følg måling i ovenstående structions, og måle dig selv nøje.Når du placerer en ordre hos os ,du kan efterlade din måling sand farve til dine kjoler i bemærkning feltet, eller du kan skrive en besked, ved at sælgeren kontakt e-mail ,f.eks .( Buste .Taljen .Hofterne .Skulder til Talje .Ydre Ben .Skulder skulder .Statur/Højde ) i 24 timer ,så du kan få den kjole hurtigt !Hvis du har brug for en anden farve eller særlige krav, bedes du kontakte mig via e-mail, og jeg vil tage sig af din ansøgning personligt.

Denne kjole kan skræddersyet efter dine mål.

Hvis dine målinger er borte min størrelse chart, vi er glade for at gøre den kjole efter dine mål, så længe du er enig i, at endelige ændring kan være nødvendigt for bedste pasform.

For Eksempel: Size enhed: cm eller tommer

1.Fuld Bust = inches

2.Talje = inches

3.Hofter = inches

4.øvre bust =

5.under buste =

6.Brystvorte til Brystvorte =

7.Skulder til Skulder =

8.Længde, skulder til bryst =

9.Front Længde, Skulder til Talje =

10.Ydre Ben = (fra talje til gulv med sko på)

11.Højde = (fra top til gulv uden sko)

12.Kjole farve = hvid eller elfenben

Jakke size enhed :centmeters (cm) eller tommer

1. skulder til shouder=

2. 2.Arm længde=

3. Bicep=

Fragt og Returnerer Oplysninger til Skræddersyede Kjoler

Uanset om du vælger en standard størrelse eller give os dine brugerdefinerede mål, er alle vores kjoler dragter er personligt skræddersyet til dig fra bunden.På grund af dette, shipping tid og vores returpolitik er forskellige for disse særlige poster.

Shipping Time

Total Fragt Tid er baseret på den tid det vil tage at skræddersy din kjoler + den tid det tager for den færdige kjole til at blive sendt til dig.

Formelle Kjoler

Det vil tage 11-13 arbejdsdage til at skræddersy din kjoler af professionelle dameskrædder.Det vil derefter tage omkring 3-5 arbejdsdage for pakkerejser fra vores faciliteter til din destination, kan den præcise fragt tid er baseret på rederiet (UPS, DHL, TNT ,etc.) standard

Kjoler Til Bryllup

Det vil tage 15-17 arbejdsdage til at skræddersy din kjoler af professionelle dameskrædder.Også det vil tage omkring 3-5 arbejdsdage for pakkerejser fra vores faciliteter til din destination, kan den præcise fragt tid er baseret på rederiet (UPS, DHL, TNT ,etc.) standard.

Returnerer Oplysninger

Alle kjoler har bestilt hos os, kan annulleres inden for 24 timer gratis, ingen stillede spørgsmål.Men fordi din kjole er en one-off skræddersyet til dine specielle dag, ordrer annulleres efter 24 timer er underlagt et gebyr svarende til 25% af varens pris.Vi takker dig på forhånd for din forståelse.

1. alle kjoler var gøres 90% ens som picuture ,hvis du anmoder om 100% samme som det billede ,du dont gøre betaling.. 2. Jeg m en ærlig sælger ,vil jeg se alle mine produkter,hvis jeg tror, at det ikke er i god kvalitet , jeg vil føre dem tilbage til fabrikken for at gøre en anden en, før jeg sender dem til dig . 3,jeg nægter at returnere varen tilbage uden nogen problemer med kvaliteten .hvis du har købt det ,og ikke elske det, når du har modtaget det , jeg nægter at vende tilbage !!!! 4.hvis du har et problem med alle de kjoler ,så kontakt mig venligst inden du foretager en tvist med vores buiness! 5.acceptere returnere varen inden for 2 dage efter du modtager det .

Om Feedback: Feedback er vigtig for dig og mig, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, bedes du Sende en god feedback til mig, vil jeg gøre det for dig også, hvis du er utilfreds med vores produkter, bedes du giver os ikke negative feedback, bedes du kontakte Mig først, jeg vil give dig en god løsning, Hvis ikke, Post Negativ feedback er Ikke for sent.jeg er en ærlig sælger ,jeg håber, at du er en seriøs køber,hvis du betaling ,det viser sig at du accepterer dette returret

Trin For Trin Oprettelse Bag Facaden På En Kjole-At Gøre

Uanset om du vælger en standard størrelse eller give os dine brugerdefinerede mål, er alle vores kjoler og smoking/kjole passer er personligt skræddersyet til dig fra bunden.Vi behandler hver enkelt kjole med særlig omhu og engagement, derfor den nødvendige tid til at gøre hver type af kjole, er forskellig.Nedenfor kan du se hver forsigtigt taget skridt i oprettelsen af din kjole!Skriv en anmeldelse

Relaterede varer