Glemt password? Log ind

Skriv dine mål og ønsker

Mange mennesker ved ikke hvad de ønsker for deres liv.

Igennem 10 år er der lavet en undersøgelse på Harvard University for at finde ud af, hvor mange mennesker der nåede deres mål i livet. Undersøgelsen afslørede at 83% af menneskerne ingen mål havde - INGEN. De havde absolut ingen mål som de arbejdede hen imod i deres liv.

14% havde konkrete mål for deres liv, men de havde ikke skrevet det ned. De 14 % som havde et mål, de tjente tre gange så meget i forhold til de 83%.

De sidste 3% i gruppen, der havde specifikke mål som klart var skrevet ned, de tjente ti gange indkomsten i forhold til de 83%, der ikke havde nogen mål. Disse oplysninger er chokerende, men det er ikke så chokerende for dem, der studerer dette emne.

Husk, mennesker der skriver deres mål ned opnår mest af alt.

Sæt dine mål for livet og derefter skriv det ned så du ved hvad det er du skal fokusere på. Så handler det om at du skal læse det ofte for dig selv, så du bliver mindet om det. Du vil høste frugterne af denne ene opgave for resten af ​​dit liv. De mennesker der kender deres mål, vil opnå og nyde langt mere end dem der ikke gør og dem der har skrevet mål ned kan opnå det meste i livet.

Hvad er dine store ønsker for livet.

X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.